h1

Premiul „Menţiune” pentru activitatea pe messenger

9 Noiembrie 2007

Statistica făcută de iminent.com, un site cu multe  emoticoane, a realizat o statistică privind timpul petrecut în conversaţiile on-line folosind instant messengerul. Adolescenţii aleargă sute de mesaje cam între o oră şi opt ore pe zi.

Exact ce spuneam mai devreme. Comunicarea este ciuntită atunci când nu poţi să îl priveşti pe celălalt în ochi sau când nu poţi să auzi tonul vocii interlocutorului care ascunde o ironie fină.

Emoticoanele fac blocaj continuu sentimentelor şi ajugem să fim schilozi atunci când trebuie să exprimăm coerent o frază.

Directorul Iminent sugera de-acum trimiterea unor mass-uri pentru a-i scoate pe puştani din casă. Să vedem dacă vor reuşi. Când vor trebui să aibă o conversaţie on-live şi nu on-line nu vor putea decât să se maimuţărească.

Au mai fost prin Iaşi puştani care au dat chixuri în viaţa reală conducând maşina pe Bucium, crezând că joacă NFS. Nu s-au întors în faţa monitorului, ci s-au dus…

Topul pe naţiuni, alcătuit în funcţie de numărul de ore petrecut „pe mess”, situează România pe locul 4, după Franţa, Brazilia şi Turcia. În sfârşit sunt şi americanii în spatele nostru, pe locul 5.

Anunțuri

4 comentarii

  1. hohoho! fiti mandri fratilor! exceleaza romanii in domeniul informaticii!


  2. Informatica nu inseamna messenger. As spune, disperati romanilor, romanii sunt disperati!


  3. Dezastruos…descurajant sa vedem tara aceasta in acest gen de topuri…Pana unde va ajunge raul in inimile romanilor? Domnul sa aiba mila de noi…
    Eu mai intru uneori pe messenger pentru a vedea ce mai face fiecare la status dar stau doar invizibila de frica sa nu pierd controlul unei conversatii ineficiente. De exemplu, uneori te intinzi cu mai nimic la vreo 20-40 minute, timp in care te-ai fi putut intalni fata in fata cu acea persoana si sa o cunosti mult mai bine.
    Patita dar salvata…


  4. Romanii sunt si ei disperati dupa comunicare. Tot adolescentul are acum internet acasa. A disparut mIrcul si a venit messu. Pacoste mare.Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: