h1

Pariul arbitrilor

11 noiembrie 2007

Nimeni nu credea. Nici măcar noi. 🙂 Am făcut parte dintr-o grupă a morţii: Biserica Neemia (Călăi), Biserica Eclesia (Voleibalişti) şi Braşovul (Finalişti anul trecut).

Eram conştienţi că acest campionat era unul de volei mixt, însă Colegiul Richard Wurmbrand avea prin excelenţă 5 fete şi 3 băieţi, în consecinţă mai mult echipă de fete cu gust băieţos.

În faza grupelor am învins Eclesia, am luat bătaie de la Neemia şi urma meciul decisiv cu Braşovul. Arbitri au pus pariu că luăm bătaie de la ei. Am jucat şi am câştigat cu 2-0 la seturi. Le-am scos voleiul din cap 🙂 şi ne-am calificat în semifinale, unde am fost învinşi destul de greu de la campiona antitre, Străjerul.

În semifinale am câştigat împotriva celor de la Philadelphia cu scorul de 2-1 seturi.

Locul III este onorabil, mai ales că toţi au pariat împotriva ta.

grup.jpg

meci.jpg

blocaj.jpg

medalii.jpg

Reclame

5 comentarii

  1. da da asa e.. o fost un complot total impotriva CRW’ului.. meritati intr’adevar locu’ 1, asa cum ati zis la festivitatea de premiere..felicitari! grande giucatores!


  2. felicitari pt loc. poate arbitrii au facut o mica gluma… dar siguranta e mult spus ca toti au pariat impotriva voastra. sunt lucruri mai importante pe care sa ne concentram atentia la campionatele astea decat cine pierde si cine castiga… cum ar fi scopurile lor…


  3. arbitrii chiar nu au facut nici o gluma. mi-au spus-o chiar in fata. 🙂 stiu ca sunt lucruri mai importante decat locul, insa daca concursul nu e important atunci de ce nu ne-au lasat ceilalti sa castigam?


  4. Si cine era din Brasov, ca asa la modul general Brasovul nu prea poti spune?
    Ca noi sigur nu am fost.
    Salutare si la mai mare.


  5. Draga Narcis, echipa care a luat bataie a fost Codlea, ca sa fiu mai particular. Insa va invitam si pe voi la anul daca va tine. 🙂Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: